Om oss

Om Petcare

Petcare är ett grossistföretag inom zoobranschen som har sitt huvudkontor i Jönköping. Vi är idag ett trettiotal anställda i Sverige, Danmark och Norge. Petcares huvudkontor med lager ligger på Torsvik, utanför Jönköping. Det danska kontoret ligger i södra Danmark, i Tistrup utanför Esbjerg.

Petcare erbjuder våra kunder:

En personlig service
Ett 100 % engagemang för att våra kunder ska bli nöjda
De bästa produkterna inom respektive produktgrupp

Dessutom köper vi direkt från tillverkarna och har eget kontor i Kina och Indien där vi köper in en del av vårt sortiment.

Företaget Petcare i Sverige grundades av Sebastian Sandholm 1994 och är ett ungt och dynamiskt företag med ett stort produktutbud inom hund- och katt. Petcare arbetar i hela Skandinavien med både egna och välkända internationella märken inom djurartiklar och foder.

Den dominerande produktgruppen är foder, där vi har 2 foderserier som tillverkas i USA. Vi har det högklassiga och världsledande spannmålsfria fodret Taste of the wild. Vi jobbar också med Diamond Care som är världens första spannmålsfria veterinär/dietfoder som får säljas både hos veterinär och i butik. Samt vi jobbar också med ett av marknadens äldsta varumärken på super premium fodrer, Nutra Nuggets.

Petcare jobbar även med stort fokus på tugg, där vi har vår egen serie Treateaters. Vi säljer även högkvalitativa hundsängar från Lounge Scandinavia och Danish Design. Inom produktgruppen hundleksaker jobbar vi med varumärken som bl a Kong och Party Pets. Kitty Play är exempel på våra varumärken inom kattprodukter. Vi har även en serie produkter för aktiva hundägare, som heter Active Canis. Inom kategori kattsand har vi nya ECO CANE Cat litter som är baserad på sockerrör. Pro och Pluto Premium är två kända varumärken inom transportburar.

Allt detta och mycket mer kan vi erbjuda dig som återförsäljare.

Välkommen till vår hemsida!