Om oss

Om Petcare

Petcare är ett grossistföretag inom zoobranschen som har sitt huvudkontor i Jönköping. Vi är idag ett trettiotal anställda i Sverige, Danmark och Norge. Petcares huvudkontor med lager ligger på Torsvik, utanför Jönköping. Det danska kontoret ligger i södra Danmark, i Tistrup utanför Esbjerg.

Petcare erbjuder våra kunder:

En personlig service
Ett 100 % engagemang för att våra kunder ska bli nöjda
De bästa produkterna inom respektive produktgrupp

Dessutom köper vi direkt från tillverkarna och har eget kontor i Kina och Indien där vi köper in en del av vårt sortiment.

Företaget Petcare i Sverige grundades av Sebastian Sandholm 1994 och är ett ungt och dynamiskt företag med ett stort produktutbud inom hund- och katt. Petcare arbetar i hela Skandinavien med både egna och välkända internationella märken inom djurartiklar och foder.

Den dominerande produktgruppen är foder, där vi har tre foderserier. Vi har det högkvalitativa och världsledande spannmålsfria fodret Taste of the Wild från USA. Vi jobbar också med det europeiska varumärket Quattro, som är världsledande när det gäller att ha frystorkat kött runt om foderkulorna för att maximera smaken och näringen. Dessutom samarbetar vi med ett av marknadens ledande varumärken för superpremiumfoder, Diamond Naturals, som specialiserar sig på att tillverka extremt näringsrikt foder.

Petcare har även ett stort fokus på tuggprodukter, där vi har vår egen serie Treateaters. Vi säljer också högkvalitativa hundsängar från Lounge Scandinavia och Danish Design. Inom produktgruppen för hundleksaker samarbetar vi med varumärken som Kong och Party Pets, bland andra. Kitty Play är ett exempel på våra varumärken inom kattprodukter. Dessutom har vi en serie produkter för aktiva hundägare som heter Active Canis. Inom kategorin kattsand erbjuder vi det nya varumärket Clevercat, som är tillverkat av bentonit och aktivt kol. 4pets är ett annat varumärke som vi erbjuder, och det specialiserar sig på premiumtransportburar. Flexi är ett välkänt varumärke som erbjuder koppel för hundar i alla storlekar. När det kommer till kategorin foder för gnagare och små djur erbjuder vi det engelska varumärket Burgess.

Allt detta och mycket mer kan vi erbjuda dig som återförsäljare.

Välkommen till vår hemsida!