Välj språk:     

Om oss

Ni är välkomna att kontakta oss om ni har frågor eller funderingar.

Öppettider
Måndag - torsdag kl 8.00 - 17.00
Fredag kl 8.00 - 16.00
Dag innan helgdag stänger vi kl 13.00
Webbshopen har öppet dygnet runt 
www.petcare.se
Beställning av order
Telefon: (+46) 036-32 77 30
Telefax (+46) 036-32 77 50
Hemsida: www.petcare.se
Order via E-mail: order@petcare.se

 

Om Petcare

Petcare är ett grossistföretag inom zoobranschen som har sitt huvudkontor i Jönköping. Vi är idag ett trettiotal anställda i Sverige och Danmark. Petcares huvudkontor med lager ligger i Torsvik, utanför Jönköping. Det danska kontoret ligger i södra Danmark, i Tistrup utanför Esbjerg.

Petcare erbjuder våra kunder:

  • en personlig service
  • ett 100 % engagemang för att våra kunder ska bli nöjda
  • de bästa produkterna inom respektive produktgrupp

Dessutom köper vi direkt från tillverkarna och har eget kontor i Kina och Indien där vi köper in en del av vårt sortiment.

Företaget Petcare i Sverige grundades av Sebastian Sandholm 1994 och är ett ungt och dynamiskt företag med ett stort produktutbud inom hund- och katt. Petcare arbetar i hela Skandinavien med både egna och välkända internationella märken inom djurartiklar och foder.

Den dominerande produktgruppen är foder, där vi har 4 foderserier som tillverkas i USA. Vi har det högklassiga och världsledande spannmålsfria fodret Taste of the wild, vi har Taste of the Wild PREY som är ett singelproteinfoder som också är spannmålsfritt. Vi jobbar också med Diamond Care som är världens första spannmålsfria veterinär/dietfoder som får säljas både hos veterinär och i butik. Samt vi jobbar också med ett av marknadens äldsta varumärken på super premium fodrer, Nutra Nuggets.

Petcare jobbar även med stort fokus på tugg, där vi har vår egen serie Treateaters. Vi säljer även högkvalitativa hundsängar från Lounge Scandinavia och Danish Design. Inom produktgruppen hundleksaker jobbar vi med varumärken som bl a Kong och Party Pets. Kitty Play är exempel på våra varumärken inom kattprodukter. Vi har även en serie produkter för aktiva hundägare, som heter Active Canis. Inom kategori kattsand har vi den unika majsbaserade kattsanden WBCL samt den nya ECO CANE Cat litter som är baserad på sockerrör. Pro och Pluto Premium är två kända varumärken inom transportburar.

Allt detta och mycket mer kan vi erbjuda dig som återförsäljare.

Välkommen till vår hemsida!

Håll dig uppdaterad på våra senaste kampanjer och nyheter – prenumerera på vårt nyhetsbrev!